⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Bij ons kun je terecht voor verschillende behandelingen voor uw wenkbrauwen:

 1. Powderbrows ( semi permanent , deze behandeling blijft ongeveer 2 jaar zitten)
 2. Hennabrows ( deze behandeling blijft ongeveer 4 weken zitten)
 3. Verven wenkbrauwen ( deze behandeling blijft ongeveer 3 weken zitten)


1. Powderbrows

Bij Powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.
In tegenstelling tot Microblading en 3D Microblading is Powder brows ook geschikt voor mensen met een zeer lage pijngrens. Doordat het wondvocht en de korstvorming minimaal zullen zijn kan je direct na de behandeling door met je dagelijkse bezigheden.

Voordelen van de behandeling

Powder brows blijft 2-3 jaar zitten

 • Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen
 • Geen uitgelopen make-up tijdens het sporten, regen of sauna bezoek
 • Het geeft een sprekende blik
 • Geen tot maximaal 1 touch up nodig
 • Je bespaart tijd met het aanbrengen en verwijderen van je make-up
 • Het kan imperfecties camoufleren. Zoals kale plekken of wanneer je veel haar hebt verloren
 • Het is in de meeste gevallen geschikt voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica producten
 • Voor mensen die chemotherapie of alopecia hebben gehad en weinig of geen wenkbrauw haartjes meer hebben

Hoe verloopt de Powder brows behandeling?

De Powder brows behandeling duurt gemiddeld 2 uur. Hieronder hebben wij het proces in 8 stappen beschreven.

Stap 1: We bekijken de huidige staat van je wenkbrauwen en bespreken met jou je wensen.

Stap 2: Samen kiezen wij de kleur die het beste bij jouw haar en huidskleur past.

Stap 3: Je huid rondom de wenkbrauwen wordt ontsmet.

Stap 4: Door middel van je gezichtsvorm tekenen we een tijdelijke opzet van je nieuwe wenkbrauwvorm.

Stap 5: We maken een analyse met de Phi brows fotoprogramma om te kijken of je wenkbrauwen symmetrisch zijn.

Stap 6: Je wenkbrauwen worden geëpileerd, waardoor ze beter bij je nieuwe vorm passen.

Stap 7: De Powder Brows behandeling begint.

Stap 8: Na 6 weken kom je terug voor een eventuele touch up behandeling.

Hoe wordt mijn nieuwe wenkbrauwvorm bepaald?
Elk gezicht is anders en daarmee ook de gezichtspunten. De gezichtspunten worden aan de hand van een speciaal liniaal berekend en uitgelijnd. Wanneer dit gedaan is, berekent het Phi brows fotoprogramma of de handmatige berekeningen symmetrisch zijn uitgevoerd. Hierna kun je zelf aangeven of je tevreden bent over de vorm.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

De voor- en nazorg van de wenkbrauwen is bijna net zo belangrijk als de behandeling zelf. Zorg er dus voor dat je alle do’s en dont’s goed door hebt gelezen.

24 uur voor de behandeling:
Geen cafeïne, alcohol, drugs, aspirine of andere bloedverdunnende medicijnen innemen. Dit omdat het de bloedsomloop beïnvloedt en je tijdens de behandeling heviger kunt gaan bloeden. Het gevolg hiervan zou kunnen zijn dat het pigment slechter zal worden opgenomen in de huid.
Tot 1 week voor de behandeling
Voor de behandeling mag je de wenkbrauwen nog verven.
2 weken voor de behandeling
De huid niet overmatig blootstellen aan de zon/zonnebank. Daarnaast mag je geen peelings gebruiken op het gezicht.

Powder Brows nazorg

Direct na de behandeling:

De eerste paar uur na de behandeling zal er wat wondvocht ontstaan. Dit mag je na een half uur en daarna ieder uur met een vochtig watje wegvegen. Dit is belangrijk zodat er op die manier zo weinig mogelijk korstvorming ontstaat. De wenkbrauwen kunnen breder en donkerder lijken dan het uiteindelijke resultaat. Raak de wenkbrauwen zo min mogelijk aan met je vingers!

1 t/m 10 dagen na de behandeling
Vermijdt de eerste 48 uur contact met water, en het liefst de hele week zo droog mogelijk houden. Tijdens het douchen de wenkbrauwen niet nat maken. Je mag geen gebruik maken van de sauna of zwembad en je mag je wenkbrauwen niet rechtstreeks blootstellen aan de directe zon. Voorzichtig met sporten; het zweet kan de pigmentatie aantasten. Daarnaast mag er geen make-up aangebracht worden op de wenkbrauwen. Ten slotte, mag je absoluut niet aan de korstjes krabben, of de korstjes lostrekken. De korstjes moeten er op een natuurlijke manier zelf vanaf vallen.
2 weken na de behandeling
De korstjes zijn er voor het grootste gedeelte af. Het pigment zal er veel lichter onder vandaan komen. Dit hoort bij het proces. Het pigment zal binnen 5 weken weer wat donkerder kleuren. Nadat de korstjes er vanzelf af zijn gevallen mag je de wenkbrauwen heel dun insmeren met de door ons meegegeven zalf. Je mag geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats.
6-8 weken na de behandeling (touch up)
Het is tijd voor de perfectie behandeling. De plekjes die er tijdens de genezing toch af zijn gevallen, vullen we dan nog een keer op. De nazorg moet dan opnieuw gevolgd worden. De wenkbrauwen zullen sneller genezen dan na de eerste behandeling.
tip: Wil je zo lang mogelijk genieten van je nieuwe wenkbrauwen? Smeer ze dan altijd met een factor 50 in voordat je gaat zonnen. Ook raden wij tot 6 maanden na de benadeling aan om geen gebruik te maken van chemische peelings.

2. Hennabrows

Bent u het tekenen en poederen van uw wenkbrauwen ook zo zat? Vanaf nu kan dit voor u verleden tijd zijn, want vanaf nu kunt u bij mij terecht voor Henna brows!

Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen geverfd met Henna. Het grote voordeel hiervan is dat niet alleen de haartjes, maar ook de huid onder uw wenkbrauwen mee wordt geverfd. Uw wenkbrauwen zijn dus niet alleen gekleurd, maar lijken ook direct veel voller. Dit betekent dus dat u uw wenkbrauwen een aantal weken niet meer hoeft te tekenen en poederen. Zeker voor dames met weinig wenkbrauw groei zijn Henna brows de oplossing.

De kleur van de Henna blijft ongeveer 5-6 weken op de haartjes en 2-3 weken op de huid zitten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de huid, het aantal haartjes en het onderhoud. Hoe voorzichtiger u met uw wenkbrauwen bent en hoe minder producten u op uw wenkbrauwen gebruikt, hoe beter en langer de Henna blijft zitten. Verder is het belangrijk dat u uw wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling goed droog houdt.    3. Wenkbrauwen verven

De duur van de behandeling is ongeveer 15 minuten en blijft ongeveer 3 a 4 weken zichtbaar.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info