⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Wimperextensions Roosendaal


  Wimperextensions Roosendaal is een gecertificieerde salon in Roosendaal. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wimperextensions. 

U kunt bij ons terecht voor Russian  volume lashes. In onze salon werken wij uitsluitend op afspraak.
Wimperextensions Roosendaal heeft ruime ervaring in het plaatsen van wimperextensions, hierdoor bent u gegarandeerd van een volle en kwalitatieve goed geplaatste set wimperextensions
.

Wimperextensions Roosendaal werkt met topkwaliteit silk wimperextensions van het merk fabelash. 
De extensions zijn zeer licht van gewicht en waterbestendig. U kunt dus gewoon naar de sauna, zwemmen, sporten douchen en nog veel meer.
   
Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De wimperextensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. De lijm is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.
Waarom wimperextensions?
Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie. ltijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.
  Het plaatsen van wimperextensions
Het laten zetten van een nieuwe set wimperextensions neemt 1,5 tot 2 uur in beslag. Voor de behandeling kiezen we samen de gewenste en geschikte lengte, dikte en krul. Daarna worden je onderste wimpers ter bescherming afgeplakt met micropore paper tape. Deze tape is niet schadelijk voor de wimpers of de huid rondom de ogen. Vervolgens worden de wimperextensions één voor één aan je eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm.
Hoelang blijven mijn wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 1,5 maand zitten, afhankelijk van de groeicyclus van je eigen wimpers. Je eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Uiteraard vallen ze nooit allemaal tegelijk uit, dus om een mooie volle wimperbos te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling uit te laten voeren. Een opvul behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.
Russian Volume 2D – 6D techniek
  Hiermee wordt er een zeer vol en donzig resultaat gecreëerd. Deze  techniek wordt ook wel de “volume-techniek” genoemd. Er worden 3, 4, 5 of 6 flinterdunne wimperextensions op 1 eigen wimper geplaatst. Dit is niet schadelijk voor uw eigen wimpers, zelfs zijn de extensions zo licht dat u er niets van zult merken. Ook bij deze behandeling worden ongeveer 70 a 80 extensions per oog geplaatst. Duur van de behandeling ( nieuwe set) is ongeveer 2 uur.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info