⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀


Opleiding Wimperextensions 

Word een gecertificeerd wimperstylist met een wimperextensions cursus van Wimperextensions Roosendaal! ( erkend) Onze wimperextensions training wordt gegeven in Roosendaal. Wij werken met één trainer per vier cursisten, waardoor er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht. De perfecte basis om een succesvol wimperstylist te worden. En wil je na de wimperextensions opleiding uw kennis opfrissen? Of iets navragen? Een cursist blijft een cursist bij ons. Je kunt daarom bij Wimperextensions Roosendaal altijd kosteloos terug komen voor feedback.


Bij Wimperextensions Roosendaal kun je wimperextensions cursussen volgen voor de 1 voor 1 techniek en voor de Russian Volume 2D-6D techniek. Per techniek kun je kiezen uit een basistraining of een vervolgtraining (Allround wimperstyliste). Bij de basistrainingen en de Allround cursus is een starterskit inbegrepen. Naast de techniek zelf, leer je ook welke instrumenten je (waarvoor) kunt gebruiken. Verder leer je welke krul, lengte en dikte je het beste kunt gebruiken voor iemands natuurlijke wimper.

We starten de wimperextensions opleidingen altijd met een stuk theorie. Vervolgens kun je oefenen in de praktijk met een model dat je zelf hebt meegebracht. De wimperextensions cursus wordt afgesloten met een certificaat. Dit certificaat is officieel erkend. Je kunt dan aan de slag als wimperstylist in je eigen salon.

Erkend leerbedrijf

Wimperextensions Roosendaal is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je na een wimperextensions opleiding een officieel erkend certificaat ontvangt. Daarnaast weet je dankzij dit keurmerk dat wij enkel werken met ervaren stylisten. Hiermee gaat Wimperextensions Roosendaal voor kwaliteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de juiste kennis pas doorgegeven kan worden na jarenlange ervaring en veel oefenen.
Meer informatie over een wimperextensions cursus

Wil je een ervaren wimperstylist worden met behulp van een wimperextensions cursus van Wimperextensions Roosendaal? Je kunt een training naar keuze direct via onze website boeken. Wil je meer informatie ontvangen over een bepaalde wimperextensions cursus? Neem dan contact met ons op.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info