⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Permanente Make-up (Tatoeëren) Roosendaal

Permanente make up is in de afgelopen jaren erg veranderd, en zeker verbeterd. Er zijn veel ontwikkelingen in kleuren en technieken. Permanente make up wordt met een filterdunne steriele naald en een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar is, wordt permanente make up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 2 tot 5 jaar mooi. Permanente make up is een vak apart. Ik werk met een merk waarmee uitermate nauwkeurig gewerkt kan worden. De pigmenten waar ik mee werk zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. De pigmenten waar ik mee werk voldoen aan alle eisen van de GGD en de Keuringsdienst van Waren.

Lip liners
Met deze techniek kan de mond weer vol en strak ogen. Denkt u hierbij niet alleen aan een lijntje rond de mond. De methode is juist gericht op het terug geven van jeugdig volume. Ombre Lips
Met deze techniek wordt er naast een lip lines ook naar binnen geschaduwd. Hierbij ontstaat een mooie overloop vanaf de lip liner. De lippen worden bij deze techniek bijna helemaal ingekleurd in een mooie overloop. 


Full Lips
Met deze techniek worden de hele lippen ingekleurd, hierdoor kan je ervoor zorgen dat je lippen net wat voller worden doordat je de lip contouren iets hoger kan aanbrengen dan de eigen lipcontour. 

Extra informatie :

Wat is het verschil tussen Full lips en Ombre Shadow lips?
Bij Full lips worden je gehele lippen gepigmenteerd, waarmee je zelfs een hele nieuwe mond kan creëren. De liplijn/contour kan op een natuurlijke manier vergroot of gecorrigeerd worden. Full lips is de uitkomst voor veel lipproblemen! Bij Ombre Shadow lips loopt de lipliner uit in een schaduw met een zacht verloop naar de binnenkant van je lippen. Met deze techniek kunnen ook grotere oneffenheden aan de lipcontouren eventueel gecorrigeerd worden. 
Hoelang duurt een pmu behandeling voor lippen?
De behandeling duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van de techniek die je wilt.

Wat is lippigmentatie PMU?
Lippigmentatie is een behandeling die valt onder de categorie semi-permanente make-up (PMU). Bij een lippigmentatie behandeling worden pigmenten (kleur) met een PMU machine en heel fijne naaldjes heel zacht de huid gebracht, met als doel een semi-permanent (tijdelijk) effect te geven. De geïmplanteerde kleuren/ pigmenten zullen dus langzaam door een lichaam en de huid worden afgebroken waardoor de kleur (het resultaat) geleidelijk aan lichter wordt tot zelfs onzichtbaar (als je geen touch-up behandelingen ondergaat).

Kan een lippigmentatie bij iedereen worden toegepast? 
Nee, helaas kan  de behandeling niet toegepast worden indien je zwanger bent of borstvoeding geeft, indien je minder dan 14 dagen geleden een actieve uitbraak van het Herpes virus hebt gehad (koortslip), indien je bloedverdunnende medicatie neemt, indien je minder dan 6 weken een volledige narcose hebt gehad,  minder dan 1 maand geleden lipfillers hebt laten doen, op een litteken dat minder dan 6 maanden oud is.
Bij de volgende aandoeningen voeren wij enkel de behandeling uit indien je schriftelijk toestemming van je arts hebt: diabetes, auto-immuunziektes, actieve psoriasis rondom gelaat / hoofdhuid, chronische huidziekte (o.a.chronisch eczeem, contactallergie, nikkelallergie), ernstige hart- en vaatafwijkingen waarvoor u onder actieve behandeling staat.

Kan ik een lippigmentatie doen als de oude pmu nog zichtbaar is?
Dit kan wel indien de PMU al bijna niet meer zichtbaar is door vervaging. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de voorzorg adviezen voor een lippigmentatie behandeling?
Drink 24 uur voor de behandeling geen koffie, groene thee, cola, redbull, of andere dranken die cafeïne
bevatten. Indien je vitamine C, Visolie, Omega 3 en/of 6 voedingssupplementen neemt, 3 dagen voor de behandeling stoppen met het innemen. Als je last hebt van droge lippen, droge plekken op of om je lippen, veel velletjes etc. dan 3 dagen voor de behandeling je lippen regelmatig insmeren met bv. bepanthene zalf.
Als je lippen te droog zijn voor de behandeling, velletjes hebben etc. is het onmogelijk om optimaal te werken en zal de liphuid de kleur niet goed kunnen opnemen. Je kan ook lippen ongeveer 4-5 dagen voor de behandeling met een zachte scrub peelen om ze van de droge velletjes te ontdoen. Dit kan eventueel ook door zachtjes met een zachte tandenborstel over je lippen te poetsen.
Neem ook geen pijnstillers, alcohol, antibiotica of drugs 48 uur voor de behandeling.

Nazorg Lippen
Om langer plezier te hebben van je permanente make-up, is het belangrijk om aan de nazorg gedurende genezingsproces (tot 6 weken) te houden.

 • Dag 1-3: Lippen droog houden minimaal 48 uur (liefst hele week). Dus niet nat laten worden.
 • Lippen insmeren met de aanbevolen crème (belangrijk: een dun laagje!) minimaal 3-5 keer per dag.
 • Drink door een rietje en geen hete dranken.
 • Eet geen pittige gerechten.
 • Liefst niet roken.
 • Geen intiem contact (zoals bijvoorbeeld: zoenen)
 • Voor tandenpoetsen lippen insmeren en gebruik geen whitening tandpasta.
 • **Alleen bij een heftige zwelling direct thuis na koelen met ijs (met schone doek erom, zodat lippen niet nat worden). Zwellingen zijn binnen 24-36 uur verdwenen.
 • In de eerste 5-7 nachten: Een dun laagje aanbevolen crème aanbrengen voor het slapen gaan.
 • *Let op voor de nabehandeling: Lippen 2 weken van te voren vet houden, zodat de lippen mooi egaal zijn zonder korstjes.


  !!LET OP!!
  Afspraken kunnen uiterlijk 4 dagen voor tijd nog worden geannuleerd. Korter dan 4 dagen geannuleerd? dan bent u de aanbetaling kwijt. Dit ivm de tijd die ik ervoor reserveer. 
 
 
E-mailen
Bellen
Info